Brillenmode – De Laatste Brillen Trends Van Dit Jaar

bril mode
Lookinggoodtoday.com

Donkere brillen zijn hip in 2013Dit is het jaar van de monturen en vormen. Draag je vandaag de dag een bril of heb je er misschien eentje nodig? Dan is dit het juiste artikel voor jou! In dit artikel zetten we alle nieuwe brillen trends op een rij, brillen voor hem en voor haar, jong en oud en alle vormen en maten, je kan er hier over lezen.

Tegenwoordig is het weer ‘cool’ om een bril te dragen. Brillen kunnen je gezicht accentueren en zorgen dat je opvalt tussen de menigte. In veel fashion magazines zie je tegenwoordig dat het dragen van brillen weer helemaal hip is en de trend van dit jaar zijn brillen die opvallen.

Donkere brillen

Een super trend voor de mannen én de vrouwen zijn donkere zwarte monturen. Op diverse modeshows en tentoonstellingen zie je deze vorm van monturen weer helemaal terug komen. De retro look kan je maskeren met lichte make up, oogschaduw of lipstick als je het iets te heavy vindt staan. Voor de mannen zal dit geen probleem zijn, en als dit wordt gecombineerd met een sixties of seventies stijl haardracht en kleding dan kan je niet verkeerd gaan.

Dunne metalen brillen

Wil je iets dat minder opvalt op je neus, dan past deze trend misschien beter bij je. De brillen zijn klein, dun en vallen mooi in de vorm van je gezicht. De functionaliteit heeft een belangrijke invloed op de uitstraling en met een rechthoekige en dunne vorm staat deze bril bijna iedereen.

Grote gekleurde brillen

Vind je een donkere brilmontuur niet bij jezelf passen, dan kan je kijken naar de wat vrolijkere en lichtere kleuren. Voor zowel mannen als vrouwen kun je hierdoor een iets minder strenge uitstraling creëren en je gezicht beter accentueren. Wellicht kies je een montuur dat beter bij je kleur haar past óf eentje die beter bij je kledingstijl past.

Moderne vorm brillen is de trend!

Eerlijk gezegd, moet je voor deze vorm montuur wel ballen hebben. Het gaat om enorm opvallende brillen en het is dan ook een aanrader voor mannen en vrouwen die het fijn vinden om een excentrieke indruk te wekken bij mensen. Hoe raarder hoe beter kan je in veel gevallen stellen.

Ronde vormen montuur en bril

Op veel diverse catwalks zie je tegenwoordig de ronde bril vorm terug. Of je groot, middelmatig of klein montuur, de vorm staat niet iedereen. Als je een breed gezicht hebt kan de vorm nogal afwijken en misstaan.

Kattenoog brillen

De kattenoog monturen vond je in de jaren 50 terug bij filmsterren en beroemdheden. Met deze bril creëer je een moderne maar toch klassieke look tegelijkertijd. Door de vorm is dit een geliefde vorm bij de hedendaagse pop en filmsterren.

Tweekleurige bril monturen

Als je veel voldoening haalt uit het dragen van trendy nieuwe monturen dan ga je deze trend echt leuk vinden. Veel mensen kiezen de kleuren gebaseerd op basis van hun huid en haar kleur óf de kleur van hun kleding.

Kunnen jullie je vinden in deze obeservaties omtrent de brillenmode ? Laat weten in de comments wat jullie favorite brillenmode is van dit jaar.

1 Comment

  1. Leuke blog!
    De pilotenbril blijft toch mijn favoriet. Lekker ouderwets;)
    Als ik even een tip mag geven over waar je leuke zonnebrillen kunt halen is dat op http://www.brillen24.nl/zonnebrillen/! Heb er laatst een besteld daar, en ben er echt blij mee! Ze hebben ook een soort omruilgarantie van een maand voor als je ‘m toch niet zo leuk vindt als op het plaatje:)

Comments are closed.