Online Kinderkleding Trends Van Dit Jaar

kinderkleding-mode
Lookinggoodtoday.com

kinderkleding trends 2013Het lente-/ zomerseizoen is van start gegaan en staat dit jaar volop in het teken van kleur. Zo zien we heel wat trends van het voorgaande jaar terug komen, en mag er weer volop met kleuren en patronen gemixt en matcht worden.

De opvallendste kinderkleding trends op een rijtje:

Zoete Pasteltinten

Pasteltinten zoals lila, mintgroen, lichtblauw en beige zorgen niet alleen voor een zoete uitstraling maar zijn momenteel ook erg on-trend. Door dit te combineren met wat hardere kleuren creëer je eenvoudig een stoere edgy look.

Animal Prints – Dieren Motieven

De opvallende dierenprints zijn tegenwoordig niet meer uit het modebeeld weg te denken. Een trend die niet alleen bij grote moderetailers als ZARA en H&M in de rekken hangt, maar ook bij de wat kleinere merken in de collecties terug te vinden is.

De Vrolijke Bloemenprints

Naast de stoere dierenprints zien we ook de bloemenprint voor de meisjes steeds vaker terug. Een vrolijke print waarmee je niet alleen de zomer in huis haalt maar die ook nog eens erg leuk en trendy is.

Trendy Neon Kleding

Ook de hippe en vrolijke neon kleuren zien we komend seizoen weer volop in de collecties voor de meisjes als bij die van de jongens hangen. Vaak is een accessoire in één van de neon kleuren al genoeg om een outfit net dat beetje extra te geven.

Disney Kleding

Er zijn weinig kinderen die niet dol zijn op de Disney figuren en daar is goed op ingespeeld want tegenwoordig worden deze favoriete Disney figuren steeds vaker gezien op stoere kindershirts. Een simpele maar toch opvallende verschijningen wat zeker in het rijtje ‘trends’ thuis hoord.